Jun 22, 2015

Mengenai Kami

Misi dan Objektif

Misi kami adalah untuk membantu kakitangan kerajaan mencari dan memohon pinjaman yang paling menarik dan sesuai

Untuk mencapai misi syarikat tersebut, syarikat mengamalkan beberapa konsep perniagaan yang boleh memberi nilai lebih kepada pelanggan kami.

One Stop Centre
Lebih banyak pilihan pinjaman peribadi untuk peminjam

Kami selalu berusaha mengekalkan kedudukan kami sebagai Most Complete Loan Packages in the Market dengan menawarkan banyak pakej pinjaman daripada pelbagai institusi kewangan. Pelanggan kami boleh membuat perbandingan dan seterusnya membuat keputusan yang bijak. Pelanggan juga jimat masa kerana tidak perlu melawat banyak institusi kewangan untuk mendapat maklumet.

Bantu Pelanggan Jimat Wang
Perunding-perunding kami dilatih untuk memperkenalkan promosi terkini dengan kadar untung yang paling menarik untuk bantu pelanggan jimat wang.

Zero Servis Caj
Khidmat nasihat dan perkhidmatan kami 100% percuma. Kami tidak mengenakan sebarang servis caj atau caj pemprosesan ke atas pelanggan selain daripada caj yang dikenakan oleh institusi kewangan.

Seluruh Malaysia
Pelanggan kami datang dari seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Setiap hari kami berhubung dengan institusi-institusi pinjaman yang beribu pejabat di Kuala Lumpur dan Selangor. Maka senang untuk memastikan kes-kes pelanggan kami cepat lulus tanpa masalah.

Selesai Masalah
Sekiranya anda menghadapi masalah mendapat pinjaman, cubalah perkhidmatan kami. Ramai yang gagal meminjam di tempat lain berjaya bersama kami. Oleh kerana kami sudah lama dalam industri ini, maka kenalan kami banyak dan kami dapat menawarkan cara penyelesaian yang lebih lengkap.

Alamat dan Peta

Financial Resource Centre
S008 Seasons Square
Jalan PJU 10/3C
Damansara Damai
Petaling Jaya
47830 Selangor Darul Ehsan

Fax: 03.6204.5747