Julai 13, 2015

Gagal Memohon Pinjaman?

Khidmat bantu pemohon yang gagal dapat pinjaman
Kami bantu menyelesaikan masalah pemohon pinjaman yang gagal dapat pinjaman.

Gagal Meminjam MBSB

Oleh kerana aspirasi untuk mencapai status bank, MBSB memperketatkan syarat kelayakan pinjaman. Sekiranya permohonan anda di MBSB telah ditolak, anda boleh menghubungi kami untuk memohon dengan institusi lain yang juga berkadar untung rendah.

Majikan ditolak

Sekiranya permohonan anda ditolak kerana majikan anda tidak berada dalam senarai majikan yang layak, anda boleh mendapat bantuan daripada kami. Kadang-kadang, majikan yang ditolak oleh mana-mana institusi pinjaman boleh diterima oleh institusi pinjaman lain.

Hutang Blacklist Tinggi

Sekiranya hutang blacklist (CTOS atau CCRIS) tinggi dan anda tidak ingin untuk menjelaskan hutang tersebut anda boleh menghubungi kami. Kami akan bantu anda memohon dengann koperasi yang tidak lihat CTOS dan CCRIS.

Status Kontrak

Kebanyakan institusi peminjam tidak menerima pemohon berstatus kontrak. Untuk kakitangan kontrak, Kami bantu mereka memohon dengan koperasi-koperasi yang masih menerima permohonan dari kakitangan kontrak.

Komitmen Tinggi

Permohonan anda ditoalk kerana tanggungan luar slip gaji tinggi? Contoh tanggungan luar adalah pinjaman kenderaan, pinjaman peribadi bank, pinjaman perumahan dan sebagainya.

Potongan Sudah Sampai 60%

Sekiranya potongan anda telah mencapai 60% anda tidak dapat lagi meminjam. Sila hubungi kami untuk bantuan dan khidmat nasihat. Nota : Bukan semua kes kami dapat bantu.